ÎN ATENȚIA PESCARILOR SPORTIVI





    Practicarea pescuitului recreativ/sportiv pentru anul 2013 se face în baza permisului de pescuit recreativ/sportiv eliberat de A.N.P.A in anul 2012 si a chitanţei privind plata taxei de autorizare pentru anul 2013 sau a talonului de pensie, după caz, conform prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 1016/2008 privind cuantumul taxelor de licenţiere şi autorizare în pescuit şi acvacultură.

    Permisele de pescuit recreativ/sportiv se vizează de la data publicării în Monitorul Oficial al României Partea I, a Hotărârii de Guvern pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 1016/2008 privind cuantumul taxelor de licenţiere şi autorizare în pescuit şi acvacultură.

3 comentarii:

Bogdan spunea...

"Permisele de pescuit recreativ/sportiv se vizează de la data publicării în Monitorul Oficial al României Partea I, a Hotărârii de Guvern pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 1016/2008 privind cuantumul taxelor de licenţiere şi autorizare în pescuit şi acvacultură"

Pai si cand se publica? :)

fox spunea...

pai cine stie....si iar este o chestie tampita aici, daca platesc taxa veche si apoi o maresc astia?!mai trebuie mers iar la trezorerie pentru achitat restul...bataie de joc ca de obicei

Bogdan spunea...

Taxa cu siguranta nu se va marii. Atata timp cat au dat drumul la platit... Ideea este ca trebuie sa publice in M.O. aceeasi chestie care o publica in fiecare an din 2008 incoace. Birocratia... asta e prblema...